"Wij kijken verder dan onze neus lang is en denken waar nodig out of the box maar binnen de wet."

André over HJ Advocaten

Onze cliënten noemen ons verfrissend, vindingrijk, doeltreffend, sportief, bereikbaar en gedreven, en dat zijn we. Deze kwaliteiten vormen de basis van ons werk. Daarom kregen ze een prominente plek op de homepagina.

Interessant, die kwaliteiten. Wat betekenen ze nou eigenlijk voor het team? We vragen het André.

André, waarom is HJ Advocaten zo verfrissend?

Laten we beginnen bij ons kantoor. Aan de Amstel zitten wij in een prachtig pand. De ruimte is modern en inspirerend. Het is een ruimte waar onze medewerkers én onze bezoekers zich comfortabel voelen en dat verwacht je niet direct bij een advocatenkantoor.

Daarnaast is onze aanpak verfrissend. Onze cliënten willen ondernemen zonder kopzorgen. Daar spelen we met ons jonge en enthousiaste team op in. Onze adviezen zijn helder, eerlijk, praktisch en to-the-point. Concreet kan een cliënt het volgende bij ons verwachten:

  • Eerlijk advies – als een cliënt niet sterk staat hoort hij dat ook van ons. Samen zoeken we naar een oplossing, daar is de cliënt mee geholpen.
  • We doen wat we kunnen en dat doen we goed. Is een andere expertise nodig? Dan verwijzen we de cliënt graag naar een gespecialiseerd kantoor.
  • We focussen ons op de menselijke kant van de zaak. Daardoor voelt de cliënt zich vanaf het begin gesteund door ons.

En hoe zit dat met vindingrijk? Waar blijkt dat uit?

Wij kijken verder dan onze neus lang is en denken waar nodig out of the box maar binnen de wet. Dat levert geregeld oplossingen op waar nog niemand aan gedacht had. In sommige gevallen is een feitelijke aanpak effectiever en goedkoper dan een juridische aanpak. We helpen onze cliënten vooral door strategisch vooruit te denken.

Doeltreffend. Mooi woord, wat betekent dat bij HJ Advocaten?

Onze aanpak en strategie zijn bewezen effectief en bieden de kortste weg naar de optimale oplossing. Afhankelijk van de zaak is een feitelijke, strategische, juridische en/of harde aanpak effectief. En die aanpak stemmen we af met de cliënt. Alles om ervoor te zorgen dat de cliënt zich weer zo snel mogelijk kan concentreren op zijn onderneming. Daarom zijn we altijd van toegevoegde waarde.

Hoe uiten jullie sportiviteit bij HJ Advocaten?

In figuurlijke zin geloven wij in ‘fair play’. Uiteraard hebben wij als team een natuurlijke en sportieve vorm van winnaarsmentaliteit. Als wij werken aan een zaak is ons motto: “we spelen de bal, niet op de man”.

In letterlijke zin zijn we minstens zo sportief. Iedereen kan gebruik maken van ons abonnement bij de Vondelgym, we doen regelmatig aan pilates op kantoor en de tafeltennistafel vormt naast de rechtbank een tweede strijdtoneel. Af en toe dagen we elkaar uit tijdens een potje jeu de boules en de Dam tot Dam loop staat jaarlijks op de agenda.

Hoe bereikbaar zijn jullie? En waarom?

Het maakt niet uit met welk teamlid je schakelt. Iedereen is betrokken, de lijntjes zijn kort en de communicatie is altijd helder. Daarom heb je direct en snel contact met de behandelend advocaat, ook buiten reguliere kantoortijden. En volgens onze cliënten zegt de goede prijs/kwaliteit-verhouding ook iets over onze bereikbaarheid.

Waaraan herken je de gedrevenheid bij HJ Advocaten?

Wij zijn pro-actief, betrokken en gaan tot het uiterste voor het beste resultaat voor de cliënt. Wij gaan door waar anderen stoppen. Cliënten noemen ons resultaatgericht, het resultaat staat voorop en de klant centraal. Als het gaat om onze cliënten kent ons doorzettingsvermogen geen grenzen.

Word jij ook onderdeel van team HJ Advocaten?

Bekijk dan onze actuele vacatures.

Image 01 Image 01