"Wij houden van een praktische aanpak. Wij kijken daarom niet alleen naar de juridische kant van een zaak, maar bekijken die in de gehele context. Dat leidt vaak tot creatieve (duurzame) oplossingen."

Annouk over HJ Advocaten

Onze cliënten noemen ons verfrissend, vindingrijk, doeltreffend, sportief, bereikbaar en gedreven, en dat zijn we. Deze kwaliteiten vormen de basis van ons werk. Daarom kregen ze een prominente plek op de homepagina.

Interessant, die kwaliteiten. Wat betekenen ze nou eigenlijk voor het team? We vragen het Annouk.

Annouk, waarom is HJ Advocaten zo verfrissend?

Wij zijn een jong team en iedereen staat met beide benen op de grond. Wij zijn ook eerlijk naar cliënten toe en doen alleen waar wij goed in zijn. Daarnaast is de uitstraling van het kantoor, zowel de locatie als inrichting, verfrissend.

En hoe zit dat met vindingrijk? Waar blijkt dat uit?

Wij houden van een praktische aanpak. Wij kijken daarom niet alleen naar de juridische kant van een zaak, maar bekijken die in de gehele context. Dat leidt vaak tot creatieve (duurzame) oplossingen.

Doeltreffend. Mooi woord, wat betekent dat bij HJ Advocaten?

Doeltreffend betekent dat we voor het beste resultaat voor onze cliënten gaan en streven naar snelle en constructieve oplossingen.

Hoe uiten jullie sportiviteit bij HJ Advocaten?

Dat uiten we zowel letterlijk als figuurlijk. Zo hebben we bijvoorbeeld met het team de Dam tot Damloop gelopen. Ook binnen ons werk zijn we sportief. We houden ons aan de spelregels en gaan voor de winst.

Hoe bereikbaar zijn jullie? En waarom?

Er is altijd iemand die cliënten te woord kan staan. Wij hebben korte lijnen en kunnen daarom ook snel onderling met elkaar schakelen. Ook bij dringende vragen, kunnen cliënten ons altijd bereiken en kunnen wij snel een terugkoppeling geven. Onze aanpak is no-nonsens en we spreken de taal van een ondernemer.

Waaraan herken je de gedrevenheid bij HJ Advocaten?

Wij werken hard. Ook kunnen we samen hard lachen. We zijn gedreven om het beste uit een zaak te halen en doen er met het team ook alles aan om onze doelen te behalen.

Word jij ook onderdeel van team HJ Advocaten?

Bekijk dan onze actuele vacatures.

Image 01 Image 01