"Bereikbaar betekent voor mij dat cliënten, potentiële cliënten en collega’s je daadwerkelijke ‘ik’ mogen ervaren."

Bart over HJ Advocaten

Onze cliënten noemen ons verfrissend, vindingrijk, doeltreffend, sportief, bereikbaar en gedreven, en dat zijn we. Deze kwaliteiten vormen de basis van ons werk. Daarom kregen ze een prominente plek op de homepagina.

Interessant, die kwaliteiten. Wat betekenen ze nou eigenlijk voor het team? We vragen het Bart.

Bart, waarom is HJ Advocaten zo verfrissend?

Vooropgesteld zijn we een jong en energiek team met een frisse uitstraling. Verder zijn wij zowel qua communicatie als in onze aanpak van de zaken verfrissend. Geen pagina’s lange memo’s zonder concreet advies, maar een pragmatische aanpak en dito advies heeft onze voorkeur; en dat vinden onze cliënten wel zo verfrissend!

En hoe zit dat met vindingrijk? Waar blijkt dat uit?

Vindingrijk blijkt uit creatief nadenken over verschillende oplossingen voor de mogelijke uitdagingen van onze cliënt. Het bedachte alternatief klinkt in eerste instantie misschien absurd, uiteindelijk zien we regelmatig delen van deze vindingrijke uitspatting terug in de gekozen oplossing.

Doeltreffend. Mooi woord, wat betekent dat bij HJ Advocaten?

Om de belangen van onze cliënten te behartigen werken we doelgericht. We denken daarbij goed na over strategische keuzes om ons doel te bereiken. Daarbij stellen we ambitieuze, en tegelijkertijd realistische doelen, om doeltreffend te zijn.

Samen met het team en samen met de cliënt het hoogst haalbare succes bereiken, dat is doeltreffend bij HJ Advocaten voor mij. Cliënt blij, wij blij!

Hoe uiten jullie sportiviteit bij HJ Advocaten?

Sportiviteit zie ik vooral terug in de geestelijke en fysieke fitheid van ons team. Daarnaast wordt het spel altijd binnen de grenzen van de spelregels gespeeld.

Hoe bereikbaar zijn jullie? En waarom?

We reageren snel en adequaat op contactverzoeken van cliënten, potentiële cliënten en collega’s. Als het niet mogelijk is om direct inhoudelijk te reageren, dan zorg ik ervoor dat de andere partij wordt geïnformeerd wanneer de inhoudelijke reactie volgt of wie het verzoek opvolgt.

Daarnaast betekent bereikbaar voor mij dat cliënten, potentiële cliënten en collega’s je daadwerkelijke ‘ik’ mogen ervaren. Daarmee bedoel ik dat je in de contacten met de hiervoor bedoelde personen volledig jezelf bent en niet te allen tijde onnodig formeel afstandelijk. Uiteraard verschilt de persoonlijke opstelling per cliënt en situatie, en dus per geval, maar waar mogelijk is het mooi als jouw persoonlijkheid ook bereikbaar is voor de ander.

Waaraan herken je de gedrevenheid bij HJ Advocaten?

Onverschrokken te werk gaan, waarbij je je hebt verdiept in de persoon van de cliënt en de kwestie die speelt. Daarbij speelt loyaliteit een belangrijke rol; niet alleen één keer leveren, maar keer op keer de zaak en/of het contact op de hiervoor bedoelde manier aanpakken. Dat is onze gedrevenheid!

Word jij ook onderdeel van team HJ Advocaten?

Bekijk dan onze actuele vacatures.

 

Image 01 Image 01