Wendela kijkt met een open blik naar juridische geschillen en zoekt zaken tot op de bodem uit.

Wendela Oudkerk Pool

Juridisch medewerker

Telephone: +31 (0)20-8200169
E-mail: w.oudkerkpool@hjlaw.nl
LinkedIn:

Wendela kijkt met een open blik naar juridische geschillen en zoekt zaken tot op de bodem uit. Zij werkt doelgericht, met een scherp oog voor de belangen van haar cliënt. Wendela is vastberaden om voor haar cliënt het beste resultaat te bereiken. Daarbij werkt zij graag samen met haar collega’s.

Specialismen

Wendela houdt zich bezig met zaken in het ondernemingsrecht en het faillissementsrecht. Ook adviseert zij cliënten bij vragen en conflicten over contracten. Wendela maakt sinds 2024 onderdeel uit van team HJ Advocaten.

Opleiding en ervaring

Wendela studeerde Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting Nederlands recht, aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft daar vervolgens de master Nederlands recht, specialisaties Privaat- en Ondernemingsrecht, succesvol afgerond. Tijdens haar studie deed Wendela ervaring op als student-stagiaire bij een groot advocatenkantoor en heeft zij als juridisch medewerker bij een rechtsbijstandverzekeraar gewerkt. Daarnaast was zij actief bij verschillende studenten- en studieverenigingen. Wendela heeft zich onder andere een jaar ingezet als bestuurslid voor haar studievereniging.

Image 01 Image 01