André J.A. Jansen

Snel een goed resultaat voor cliënten bereiken, dat is het mooiste.

André Jansen

Advocaat-partner

Telefoonnummer: +31 (0)20 - 8200169
E-mailadres: a.jansen@hjlaw.nl

André is advocaat sinds 2002 en richtte samen met Loes van Kooten HJ Advocaten op in 2010. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en faillissementsrecht en wordt regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen.

Snel een goed resultaat voor zijn cliënten bereiken, dat is wat André het mooiste vindt aan zijn werk. André heeft een positief doorzettingsvermogen en geeft niet snel op. Met zijn cliënten bouwt hij graag aan een langetermijnrelatie. Inmiddels belt een aantal van zijn oudste cliënten hem niet alleen bij juridische vragen, maar ook om te sparren over andere zaken. Zij zien hem als hun trusted advisor.

Cliënten zeggen vaak dat ze het prettig vinden dat André ook richting hen oog heeft voor de menselijke kant van de zaak. En dat ze zich vanaf het begin gesteund voelen en ze er altijd op hebben vertrouwd dat de zaak in de juiste handen is.

Hoe een geslaagde werkdag er voor André uitziet? Dan heeft hij met positieve energie samen met zijn collega’s aan zaken gewerkt. In die zaken heeft hij in goed overleg met zijn clienten vooruitgang geboekt.

André is lid van INSOLAD, de specialisatievereniging voor insolventierechtadvocaten. De leden van Insolad zijn ervaren advocaten, die aantoonbaar deskundig zijn op het terrein van het faillissementsrecht en van wie een belangrijk deel van hun praktijk bestaat uit werkzaamheden in dit vakgebied.

Image 01 Image 01