Debbie Visser

Ik krijg energie van een prettige werksfeer, draag daar zelf ook graag aan bij en dit stralen we ook uit naar onze cliënten.

Debbie Visser

Juridisch secretarieel medewerker

Telefoon: +31 (0)20-820 01 69
E-mail: secretariaat@hjlaw.nl

Met meer dan 14 jaar ervaring als juridisch secretaresse weet Debbie veel van het reilen en zeilen van een advocatenkantoor. Sinds april 2022 maakt zij als juridisch secretaresse onderdeel uit van het team van HJ Advocaten & Mediators.

Debbie ondersteunt het team bij de dagelijkse werkzaamheden en steekt graag haar handen uit de mouwen. Ze betekent graag iets voor de mensen om zich heen en denkt graag mee wanneer er iets geregeld moet worden.  

Als juridisch secretaresse is Debbie het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Vriendelijkheid, behulpzaamheid en oog voor detail vindt ze daarbij heel belangrijk.  

Debbie over team HJ: “De samenwerking met mijn collega’s maakt dat ik iedere werkdag met veel plezier naar kantoor ga. We hebben respect voor elkaars kwaliteiten en vormen daardoor een hecht team. Ik krijg energie van een prettige werksfeer, draag daar zelf ook graag aan bij en dit stralen we ook uit naar onze cliënten.”

Image 01 Image 01