Frédérique J.P.F. Vos

Cliënten voelen zich gesteund, zowel op emotioneel – als op zakelijk vlak.

Frédérique Vos

Advocaat

Telefoon: +31 (0)20-820 01 69
E-mail: f.vos@hjlaw.nl

Frédérique is advocaat sinds 2015 en onderdeel van team HJ Advocaten sinds 2014. Ze is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Daarnaast treedt ze regelmatig op als curator in faillissementen.

Zij heeft een sterk dienstverlenend karakter en behartigt de belangen van haar cliënten met gevoel. Zij zet zich tot het uiterste in, maar verliest daarbij de praktische mogelijkheden van een zaak niet uit het oog. Cliënten voelen zich door haar gesteund, zowel op emotioneel – als op zakelijk vlak.

Frédérique kijkt terug op een geslaagde werkdag als ze veel werk heeft verzet, goede resultaten heeft behaald en contact heeft gehad met tevreden cliënten. Op zo’n dag heeft ze ook constructief samengewerkt met collega’s en met hen gelachen. Met cliënten en het team bouwt Frédérique graag aan een langetermijnrelatie. Relatiebehoud is voor haar dan ook belangrijk.

Frédérique is lid van de Vereniging JIRA (Jonge Insolventierecht Advocaten) en heeft zich actief ingezet voor de jonge balie Amsterdam.

Image 01 Image 01