Sylvain Caris

Sylvain bouwt graag een duurzame relatie met zijn cliënten op.

Sylvain Caris

Advocaat - partner

Telefoon: +31 (0)20-820 01 69
E-mail: s.caris@hjlaw.nl
LinkedIn:

Sylvain gelooft sterk in het opbouwen van duurzame relaties. Zijn cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en de wetenschap dat hij niet alleen om hun zaak geeft, maar ook om hun welzijn.

Daarnaast hanteert Sylvain het principe ‘Schikken als het kan, procederen als het moet.’ Flexibiliteit en een pragmatische aanpak staan hierbij voorop. Sylvain streeft ernaar om oplossingen te vinden die in het belang zijn van zijn cliënten. Daarbij onderzoekt hij de mogelijkheid van een schikking, maar als dat nodig is, is hij bereid om juridische stappen te ondernemen om de belangen van zijn cliënten te verdedigen.

Specialismen

Advocatuur 

Sylvain is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Hij wordt regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen.

Opleiding en ervaring

Sylvain heeft de Grotius Financiering en zekerheden (cum laude), Grotius/INSOLAD specialisatieopleiding Insolventierecht (cum laude) en de specialisatieopleiding financiële economie voor Insolventieadvocaten met goed gevolg afgerond

Lidmaatschappen

Sylvain is lid van de specialisatievereniging voor insolventierechtadvocaten (INSOLAD).

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Sylvain als hoofdrechtsgebied Insolventierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten verplicht elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

Image 01 Image 01